Sök redovisningskonsult

Artikeln uppdaterades

REDOVISNINGSKONSULT

Om du vill få hjälp med din löpande bokföring, din deklaration eller ditt bokslut har vi ett nätverk, eKRAFT, med cirka 300 redovisningskonsulter runt om i Sverige som gärna hjälper dig. Här kan du hitta en konsult nära dig:

Sök redovisningskonsult nära mig

Våra redovisningskonsulter kan hjälpa dig att komma igång

För att du ska få en så bra start som möjligt med e-bokföring rekommenderar vi en starthjälp på plats med en redovisningskonsult.

En redovisningskonsult hjälper dig igång med programmet och din bokföring på det kontor som är närmast dig. Du får hjälp med inställningar, för att sedan kunna köra vidare på egen hand.

Starthjälpen tar cirka 3 timmar och kostar 1 995 exklusive moms.

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med ditt bokslut

Våra eKRAFTkonsulter hjälper även till med bokslut och avstämningar. Sköt din löpande bokföring själv under året och ta hjälp av en redovisningskonsult vid bokslut.

Sök upp en konsult nära dig och ta kontakt direkt.

Konsulten debiterar sitt eget timpris. Kontakta en konsult nära dig för prisförslag.