2017-03-08 Uppdatering av Swedbank e-bokföring

Artikeln uppdaterades

2017-03-08 laserade vi det nya utseendet på menyn i Swedbank e-bokföring. Vi passar samtidigt på att ändra några rubriker och flytta några funktioner för att du ska hitta snabbare och lättare i programmet.Dessutom lade vi till en del nya funktioner som ska förenkla för dig när du bokför och fakturerar.

Förändringar gällande menyn:

• Inställningar har bytt namn till Anpassa.
  • Ditt organisationsnummer hittar du genom att klicka på användaruppgifterna uppe i högra hörnet. Där hittar du även Mina Sidor.
  • Den nya rubriken Hjälp innehåller länkarna Hjälpcenter, Kontaktuppgifter och Sök redovisningskonsult.
  • Momsrapporten hittar du nu enklare direkt under Bokföring.
  • Rapporten Utbetalningsprognos hittar du istället under Bokföring > Fler rapporter.

Vill du ta dig tillbaka till Startsidan klickar du bara på vår logotyp uppe till vänster.

Övriga förändringar & nya funktioner:

• Nu går det att kopiera en kundfaktura och sedan välja en annan kund
  • Logotypen på kundfakturan visas när du sparar fakturan (förhandsgranskning på skärmen)
  • Ny påminnelse i momsrapporten om du har obokförda kundfakturor i perioden (faktureringsmetoden)

• Radera ett e-dagsavslut innan det har bokförts - ny knapp: Radera

• Ny knapp även i manuell kontering: Rensa. Så att du snabbare kan rensa om du råkat göra fel.