Överföra kreditkortshändelser

Artikeln uppdaterades

Du som har Handelsbanken Business Card eller Nordea Business Gold kan föra över dina kreditkortshändelser till en egen flik i autokonteringen. Såhär går du tillväga:

Nordea Business Gold

Börja med att logga in i banken

1. Klicka på Business Gold under Tilläggstjänster
  2. Klicka på fliken "Fakturor / Fakturerade köp"
  3. Välj faktura alternativt vilket kort du vill hämta transaktioner från (om du har fler än ett)
  4. Ange vilket datumintervall du vill hämta. Obs! Välj att hämta från dagen efter ditt senast bokförda kreditkortsköp.
  5. Klicka på "Visa resultat"
  6. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger e-bokföring

Handelsbanken Business Card

Börja med att logga in i banken

1. Gå till Konton och kort
  2. Klicka Öppna meny
  3. Klicka på Korttransaktioner. Välj period och klicka på Visa
  4. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger