Tips inför årsskiftet (M)

Artikeln uppdaterades

När räkenskapsåret börjar närma sig sitt slut är det dags att stämma av sin bokföring. Men det innebär inte att du behöver ha ett färdigt bokslut den 1 Januari, utan det kan du gott vänta med ett tag och ta sovmorgon. Bokslutet behöver inte vara inne förrän framåt våren.

I och med ett nytt år kommer också nya fakturor. Du hittar fakturorna från oss under Mina Sidor. Här kan du också ändra ditt betalningsintervall och lägga till produktdelar om du känner att du saknar något tillval i programmet.

I vår checklista kring tips inför årsskiftet hittar du också en lista på vad som är bra att gå igenom inför ditt nya räkenskapsår, och hur du skall gå tillväga för att göra det.

Är du dessutom intresserad av att få hjälp med ditt bokslut? I så fall rekommenderar vi att du tittar närmare på vår tjänst SpeedLedger Bokslut, där du till ett fast pris kan få hjälp med ditt bokslut.