Mina sidor (Swedbank & Sparbankerna)

Artikeln uppdaterades

Du hittar Mina sidor längst upp till höger när du loggat in i e-bokföringen.

I första skärmen ser du dina fakturor och vilken status de har. Du kan också se och ändra betalningsintervall och ansöka om autogiro.

Klickar du på Ändra betalningsintervall kommer du till den här skärmen. Här kan du också ange vilken e-post som skall få en notifiering när du fått en ny faktura.

För att avsluta tjänsten klickar du på Avsluta tjänst, där du kommer att få gå igenom ett formulär för att avsluta tjänsten.

Viktigt att veta när du avslutar tjänsten

Efter bekräftat avslutsdatum, har du inte längre tillgång till din e-bokföring. Enligt lag skall bokföringen sparas i minst 7 år, det vill säga du måste spara alla underlag och all dokumentation innan avslut.

Spara din bokföring ▾

• Gå till Bokföring > Fler rapporter > Export SIE.
  • Välj SIE4-exportfil och klicka på Skapa fil.
  • Det skall göras för varje räkenskapsår.
  • Spara filen på lämpligt ställe.

Exportera ditt kundregister

• Gå till Fakturering > Kundregister.
  • Klicka på Kundlista.
  • Välj Kundinformation som CSV och klicka på OK.
  • Spara filen på lämpligt ställe.

Exportera ditt artikelregister

• Gå till Fakturering > Artikelregister och välj > Exportera.
  • Spara filen på lämpligt ställe.

Spara dina kundfakturor

• Gå till Fakturering > Hantera fakturor.
  • Markera alla fakturor och klicka på Hantera markerade.
  • Välj Skriva ut och klicka på OK.
  • Spara filen på lämpligt ställe.

Om du vill lägga till en användare kontaktar du ditt bankkontor eller din bankhandläggare. Behörigheter för befintliga användare av e-bokföringen kan du ändra inne i internetbanken via Administrera > Behörigheter. Kontakta supporten om du behöver ändra dina kontaktuppgifter.