Kom igång - via telefon

Artikeln uppdaterades

Vi tycker att det ska vara enkelt att sköta sin bokföring på egen hand! Boka gärna en kostnadsfri Kom igång via telefon med oss ifall du behöver hjälp. Vi går igenom dina inställningar och e-bokföringens olika delar. Målet är att du ska komma igång på ett bra sätt och känna dig trygg i programmet.

Vad ingår i en Kom-igång-via-telefon?

Den beräknas ta högst en timme och innefattar bland annat:

• Import av SIE-fil från tidigare bokföringsprogram
  • Inställningar anpassade efter din verksamhet
  • Överföring av kontoinformation
  • Genomgång av e-bokföringens delar

Vi anpassar genomgången efter dina behov.

Hur förbereder jag mig på bästa sätt?

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är det bra om du är väl förberedd innan vi ringer. Du får ett e-post med förberedelser, kika igenom dessa innan du blir uppringd. Läs mer i artikeln Kom igång - på egen hand.

Alternativt ring oss på 031-780 06 00 eller maila via starthjalp@speedledger.se