Starthjälp på plats

Artikeln uppdaterades

Runt om i Sverige finns hundratals duktiga redovisningskonsulter som är anslutna till konsultnätverket eKRAFT. Samtliga konsulter har genomgått en utbildning i SpeedLedger e-bokföring och därmed fått benämningen eKRAFTare. Konsulterna kan erbjuda dig en utförlig starthjälp på plats (3 timmar) till ett fast lågt pris, 1 995 kr exklusive moms. Starthjälpen utförs hos dig eller hos redovisningskonsulten enligt överenskommelse.

Vad ingår i en starthjälp på plats?

En starthjälp på plats tar ca 3 timmar och innehåller bland annat:

• Restid för konsult, en rekommendation är att du tar dig till konsulten för att få ut 3 timmar utan reseavdrag
  • Import av SIE-fil från föregående bokföringsprogram
  • Inställning av kontoplan, verifikationsserier, kontokopplingar och eventuella resultatgrupper
  • Överföring av kontoinformation
  • Upplägg av rutiner för din löpande bokföring

Starthjälpen anpassas efter ditt behov och du kan tillsammans med konsulten lägga upp en plan för vad starthjälpen ska innehålla. Målet är att du ska komma igång på ett bra sätt och känna dig trygg i programmet!