Handelsbanken Företag

Artikeln uppdaterades

Överföring med webbläsartillägg

Har du inte redan SpeedLedgers webbläsartillägg börjar du med att installera det.

Logga in i både e-bokföring och bank, gör följande på banksidan:

Transaktioner

1. Gå till Konton och kort > Kontotransaktioner.
  2. Välj konto och tidsintervall, klicka på Visa*.
  3. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger e-bokföring.

Gå nu vidare till Utförda betalningar (se nedan)

Utförda betalningar

1. Gå till Betalningar > Öppna menySök utbetalning
  2. Välj konto och status Utförda
  3. Ange ett tidsintervall*
  4. Klicka på Fler urvalsmöjligheter och välj Betalningskategori: Betalningar. Klicka på Visa.
  5. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger e-bokföring.

*Vi rekommenderar att du börjar tidsintervallet minst 2 månader bakåt i tiden.

Observera att bara 25 händelser visas åt gången (sidan är paginerad). Ändra Antal per sida ifall du vill att fler händelser ska överföras.

Kommande betalningar (endast faktureringsmetod)

1. Gå till Betalningar > Öppna menySök utbetalning
  2. Välj konto och status Kommande.
  3. Ange ett tidsintervall
  4. Klicka på Fler urvalsmöjligheter, välj Betalningskategori: Betalningar och klicka på Visa.
  5. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger e-bokföring.

Observera att bara 25 händelser visas åt gången (sidan är paginerad). Ändra Antal per sida ifall du vill att fler händelser ska överföras.

Handelsbanken Kreditkort

Fungerar enbart med Handelsbanken Business Card.

1. Gå till Konton och kort
  2. Klicka Öppna meny
  3. Klicka på Korttransaktioner. Välj period och klicka på Visa
  4. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger

Använder du Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari kan du istället för att högerklicka välja att klicka på ikonen  uppe i verktygsfältet.