Handelsbanken Privat

Artikeln uppdaterades

Överföring med webbläsartillägg

Har du inte redan SpeedLedgers webbläsartillägg börjar du med att installera det.

Logga in i både e-bokföring och bank, gör följande på banksidan:

Transaktioner

1. Klicka på Konton & kort
  2. Välj det konto du vill föra över och ett tidsintervall, klicka på Visa.
  3. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger e-bokföring.

Utförda betalningar (endast faktureringsmetod)

1. Klicka på Betala och överföra.
  2. Klicka på Öppna meny och välj Utförda transaktioner.
  3. Välj en period, transaktionstyp Betalningar och sortera efter Avsändarkonto. Klicka på Visa.
  4. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger e-bokföring.

Kommande betalningar (endast faktureringsmetod)

1. Välj Betala och överföra, klicka på Öppna meny och välj Kommande transaktioner.
  2. Välj transaktionstyp Betalningar, klicka på Visa.
  3. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger e-bokföring.

Korttransaktioner

Fungerar enbart med Handelsbanken Business Card.

1. Gå till Konton och kort.
  2. Klicka Öppna meny och sedan på Korttransaktioner.
  3. Klicka på fliken Välj avtal och välj period. Klicka på Visa.
  4. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger.

Använder du Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari kan du istället för att högerklicka välja att klicka på ikonen  i verktygsfältet.

Tänk på att det alltid är en bra idé att ta ett ganska stort tidsintervall på överföringarna, dubbletter sorteras då bort och dyker inte upp i din e-bokföring.