Länsförsäkringar Bank

Artikeln uppdaterades

Överföring med webbläsartillägg

Har du inte redan SpeedLedgers webbläsartillägg börjar du med att installera det.

Logga in i både e-bokföring och bank, gör följande på banksidan:

Observera: Sidan i länsförsäkringar bank är responsiv, vilket innebär att vissa kolumner försvinner när fönstret är mindre. För att du skall få över dina händelser behöver du ha sidan maximerad.

Transaktioner

1. Klicka på Konton i vänstra menyn.
  2. Välj det bankkonto som du vill föra över.
  3. Scrolla ned till transaktionshistoriken. Det är endast händelserna som visas på skärmen som förs över till din e-bokföring.
  4. Högerklicka sedan bland transaktionerna i transaktionshistoriken och välj Överför till SpeedLedger e-bokföring.

Kommande betalningar (endast faktureringsmetod)

1. Gå till Betalningar > Kommande.
  2. Högerklicka på sidan och välj Överför till SpeedLedger e-bokföring.

Använder du Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari kan du istället för att högerklicka välja att klicka på ikonen  i verktygsfältet.

Tänk på att det alltid är en bra idé att ta ett ganska stort tidsintervall på överföringarna, dubbletter sorteras bort och dyker inte upp i din e-bokföring.