Mina sidor

Artikeln uppdaterades

Mina sidor kan du administrera dina organisationer, byta lösenord och administrera användare.

Du hittar till Mina sidor genom att föra muspekaren över ditt organisationsnamn uppe i högra hörnet av programmet.

För att återvända till organisationens e-bokföring klickar du på namnet i rutan.

Är du inne i en organisations inställningar och vill komma tillbaka till översikten klickar du på Översikt uppe till vänster.

Mer om Mina sidor

Läs mer om att ändra / lägga till faktureringsuppgifter / avsluta tjänsten

Läs mer om att byta lösenord eller e-post

Läs mer om att administrera användare