Periodisk sammanställning

Artikeln uppdaterades

Den periodiska sammanställningen är till för dig som har försäljning till momsregistrerade kunder i andra EU-länder än Sverige. Rapporten beräknas automatiskt när du bokför fakturor med momskoder för försäljning till EU. Redovisningsperioden för periodisk sammanställning ställer du in under Anpassa > Inställningar för kundfaktura.

Välj period.

Klicka på Visa för att se rapporten på skärmen.

Varje köpare specificeras med respektive belopp samt en totalsummering längst ner.

För att skriva ut rapporten klickar du på Skriv ut. Då skapas ett PDF-dokument som du kan spara eller skriva ut.

Läs mer om handel med utlandet