(intern) Installera programvara - Mac (Skrivaren)

Artikeln uppdaterades

SpeedLedgers skrivare fungerar med Landshypotek.

För att föra över händelser från internetbanken till din e-bokföring installerar du SpeedLedgers skrivare. Programmet använder du när du gör överföringen av information från banken till din e-bokföring.

Instruktioner för att installera skrivaren - Mac

Hämta och kör installationsfilen

Kör igenom installationen, lägg till skrivaren i Dock och slutför

Öppna skrivaren som ligger i docken och lägg till ditt företag på den första raden

Skrivaren är nu klar att användas

Fördjupad installationsguide

Klicka här för att starta installationen

Börja med att ladda ner programmet genom att klicka på länken ovan, programmet lägger sig i Hämtade filer i Docken, klicka på filen för att starta installationen.

Skrivaren finns inte att ladda ner från Appstore, vilket gör att datorn kommer säga ifrån om att programmet är oidentifierat. Klicka på Öppna.

Nu startar installationsguiden, klicka på Nästa.

Godkänn att skrivaren läggs till i Dock så att du enkelt kan hitta den. Klicka på Nästa.

Programmet installeras, klicka på Slutför när den är klar.

Efter att installationen är färdig lägger du till din organisation. Öppna skrivaren genom att klicka på SpeedLedgersymbolen i docken.

Blåmarkera den första raden genom att klicka på den. Fyll sedan i ditt organisationsnamn, organisationsnummer och krypteringsnyckel. Krypteringsnyckeln har du fått i mejlet med dina inloggningsuppgifter från SpeedLedger. Välj e-bokföring under konfiguration. Klicka sedan på Spara.

Obs! Stäng inte skrivaren, den behöver vara öppen för att överföringen från bankkontot ska fungera. Det går bra att minimera skrivaren.

Läs mer om hur du gör överföringen av din bankinformation

Om du behöver nergradera Java vid installation eller användande använd knappen mer info eller http://support.apple.com/kb/DL1572 (du kan efter en lyckad överföring installera senaste Java igen).