Systemstatus

Artikeln uppdaterades

Händelse Åtgärd Rättas
Hämtning av bankkontohändelser SEB fryser  Ladda om autokonteringen, händelserna ska föras över även om programmet för tillfället inte bekräftar att överföringen är klar

Rättat 2016-12-12

Felaktiga utskrifter från kundregister Exportera som CSV, importera i ett kalkylprogram (exempelvis Excel) och skriv ut rapporten från det programmet.

Felsökning pågår

Händelse

Åtgärd

Rättas

Problem med att logga in i e-bokföringen

Rättat 2017-03-08

Vit sida vid inloggning

Uppdatera den "vita sidan" genom F5 (cmd+r) alt. högerklicka och uppdatera

Problem att e-posta enstaka faktura

Bocka i fakturan i "Hantera fakturor" och e-posta den ifrån knappen "Hantera markerade"

Felsökning pågår

Rader i Autokonteringen försvinner

Uppdatera sidan genom att klicka "F5" (cmd+r)

Felsökning pågår

Felaktiga utskrifter från kundregister

Exportera som CSV, importera i ett kalkylprogram (exempelvis Excel) och skriv ut rapporten från det programmet.

Felsökning pågår

Import av kundregister. Får konstiga tecken samt tappar Å,Ä & Ö.

Manuellt justera felaktiga benämningar i Kundregistret

Felsökning pågår