2016-01-29 Kundfakturor inklusive moms

Artikeln uppdaterades

Nu har du möjlighet att ange priser inklusive moms på kundfakturorna.

Du väljer själv på fakturan (eller avin, offerten) när du vill jobba med inklusive moms.
Det finns en ruta till höger ovanför fakturaraderna där du aktiverar inställningen.

Nästa gång du skapar en faktura så kommer den ihåg vad du valde senast.

Artikelregistret

I artikelregistret kan du välja om priset du anger är inklusive eller exklusive moms.

När du sedan använder artikeln på en faktura, så räknas priset om till rätt pris, beroende på om fakturan är inställd för inklusive eller exklusive moms.

Läs mer om att skapa faktura

Funktionen Inklusive moms blir tillgänglig i e-bokföringen via Swedbank & Sparbankerna i början av april.