2016-11-01 Nytt utseende

Artikeln uppdaterades

Idag lanserade det nya utseendet på vår meny, som förutom en helt ny design har följande förändringar:

- Inställningar har bytt namn till Anpassa.

- Ditt organisationsnummer hittar du genom att klicka på användaruppgifterna uppe i högra hörnet.

- Den nya rubriken Hjälp innehåller länkarna Hjälpcenter, Kontaktuppgifter och Sök redovisningskonsult

- Momsrapporten hittar du nu enklare direkt under Bokföring.

- Rapporten Utbetalningsprognos hittar du istället under Bokföring > Fler rapporter.

- Vill du ta dig till Startsidan klickar du på vår logotyp uppe till vänster.

Swedbank och Sparbankerna kommer att få en liknande meny under första kvartalet 2017.