2016-12-12 Kontroll av kundfakturajournal vid momsrapport

Artikeln uppdaterades

Nu kontrollerar programmet så att dina kundfakturor är bokförda innan du gör momsrapporten!

Om du har kundfakturor eller avier som inte är bokförda i den momsperiod som du vill göra momsrapporten så visas en påminnelse.

Du klickar på länken till kundfakturajournalen och kan enkelt bokföra kundfakturorna så att de kommer med på momsrapporten. När du är klar kan du gå tillbaka och göra momsrapporten som vanligt.