Årsfaktura, betalningsintervall

Artikeln uppdaterades

Snart kommer du få en ny årsfaktura. I och med detta kan det vara bra att fundera kring om du vill ha kvar tjänsten i den form du har den just nu.  Vill du ändra betalningsintervall behöver du göra det senast den 3 april.

Om du har Swedbank och Sparbankerna kan du själv justera vilket betalningsintervall du vill ha i programmet under mina sidor, som du hittar längst upp till höger i programmet. Ändringen av intervall slår igenom först från och med nästa fakturautskick. Det innebär att du behöver göra ändringen innan fakturan skickas ut.

Använder du SpeedLedger behöver du istället ta kontakt med vår ekonomisupport för att byta betalningsintervall. Hör av dig till oss på supporten via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig vidare. Den här ändringen behöver du i så fall göra innan nästa faktura skickas, då ändringen slår igenom från och med nästa fakturautskick

Under mina sidor kan du också hitta dina fakturadetaljer och underlag för bokföringen.

Klicka gärna här för att läsa mer om mina sidor:

Under mina sidor kan du också lägga till produktdelar, om du vill förenkla din bokföring. Detta kan vara till exempel vår Faktureringsmodul, eller E-dagsavslut för enklare hantering av dagskassor.

Här kan du också läsa mer om eller lägga till något av dessa tillval: