Aktivera integration med Nordea Business

Artikeln uppdaterades

Har du Nordeas nya internetbank behöver du använda den nya integrationen som finns tillgänglig för att överföra händelser till SpeedLedger.

Innan du aktiverar integrationen behöver du se till att ditt bankkonto är kopplat till SpeedLedger e-bokföring. Det gör du genom att logga in i SpeedLedger och gå in under anpassa > fler inställningar bokföring > kontokopplingar. Kan du se ditt bankkonto i listan över bankkonton är ditt konto kopplat.

Därefter behöver du logga in i Nordea Business. Gå därefter till Produkter och tjänster > Nordea bokföring. Klicka på Anslut till Nordea bokföring:

Därefter loggar du in med din mailadress och lösenord som vanligt. Ditt bankkonto är då redan importerat.

Nu är det bara att köra igång och börja bokföra!

Några tips & tricks:

1: Bokför klart alla transaktioner som finns i autokontering innan du kopplar till Nordea Business.
2: Ändra startdatumet på ditt bankkonto till datumet för den sista transaktionen du har bokfört efter du har gjort steg 1.
3: Har du faktureringsmetoden kan du behöva boka om några kommande händelser efter första överföringen via Nordea business.