Inlägg

2 följare Följ
0
Avatar

Förenkla Hantera fakturor

Hej. Jag fakturerar medlemmar i en radhusförening. Eftersom fakturorna är enkla och liknar varandra nyttjar jag Gruppfakturering med hjälp av Fakturamall. För att anpassa till individuella medlemmar behov avser jag sedan att redigera, dvs Ändra fakturorna. Så långt bra. Nu problemet:
För att ändra nyttjar jag rutinen Hantera fakturor. För att se fakturorna måste jag ställa om Fakturadatum eftersom jag fördaterat för att alla ha samma datum på alla fakturorna. Sedan klickar jag på fakturan, redigerar och sparar. Sedan måste jag börja för varje faktura: Ställa om datum osv.
Varför kan ej sökdatum få stå kvar så länge man är i rutinen? Blir irriterande om man skall hantera kanske hundratals fakturor. Finns säkert många föreningar som skulle ha nytta av förenkling i denna riktning.

Harry Viklund

Du måste logga in om du vill lämna en kommentar.

1 kommentar

0
Avatar

Bra att du lyfter det här problemet. Vi har inte tänkt på att det kan finnas företag som fakturerar på ett framtida datum. Jag lägger till ditt önskemål till de vi har sedan tidigare på sidan Hantera fakturor. Vi har för avsikt att göra ett större förbättringsarbete på den sidan då vi själva anser att den är för krånglig att arbeta med. Vi får se när det kan komma till stånd.

Lotta N 0 röster
Kommentarsåtgärder Permanent länk